Kallelse till FSMK årsmöte

Här med kallas alla medlemmar i Föreningen för Svensk Medie- och Kommunikationsforskning, FSMK, till årsmöte som hålls den 14/5 i samband med FSMK-konferensen i Piteå:

Tid: 14 maj 2014 kl 16:30-17:30,

Plats: Acusticum Blackbox, Piteå campus (Karta: http://www.acusticum.se/wp-content/uploads/2013/04/Acusticum_karta2.jpg).

Vi hoppas förstås att vi är många medlemmar som möts där och som deltar även i FSMK-konferensen och Ämneskonferensen (MKV-dagen). FSMK-konferensen (14/5) behandlar temat ”Nya publiceringskulturer” och Ämneskonferensen (15/5) behandlar temat ”Medieutbildningar i den digitala tidsåldern”. Se vidare: http://www.mediekom.se/?p=544#more-544

Efter årsmötet bjuds alla medlemmar på middag på Piteå Stadshotell. Dagordning och övriga dokument skickas ut tio dagar innan årsmötet äger rum.

Två påminnelser:

Anmälan till FSMK-konferensen och MKV:s Ämneskonferens ska göras senast 22 april till Sofia Larsson: larsof@ltu.se. För detaljer se: http://www.mediekom.se/?p=544#more-544

Passar till sist på att påminna de som kanske missat detta om att betala årsavgiften. Du betalar ditt medlemskap till plusgiro 967444-1. Kostnad för medlemskap är 450:- per år och 200:- per år för doktorander. Kom ihåg att på betalningen ange, namn, kontaktuppgifter och institution. Har du frågor är du välkommen att skicka dem till kassor@mediekom.se alternativt till michael.karlsson@kau.se. (Glöm inte att kontrollera om din institution tecknat ett institutionellt medlemskap).

Hälsningar

Anna Roosvall

Ordförande, Docent/Associate Professor

Media and Communication Studies, Örebro University, Sweden, http://www.oru.se/humus/anna_roosvall