Om gästinlägg

Välkommen till bloggen för och av medie- och kommunikationsforskare!

På denna bloggplats kan du ta del av medie- och kommunikationsforskares pågående och avslutade projekt, tankar och analyser, åsikter, glädjeämnen, men också problem och utmaningar. Bloggen är tänkt att ge insikt i såväl junior- som seniorforskarens vardag och vetenskapliga funderingar, synliggöra det vi inte ser eller hör talas om; hur gör våra kollegor ute i landet? Vad tänker de? Hur är livet som doktorand i Karlstad eller postdoktor i Malmö?

Till skribenter:

Det här är ett gästblogg framför allt riktad till FSMK:s medlemmar (men det är möjligt att den också når andra läsare) med målsättningen att stärka gemenskapen, inspirera och lära av varandra samt stimulera till samtal och eftertanke. Du får skriva om vad du vill, stort eller smått, roliga eller tråkiga erfarenheter, men ha gärna en tanke på vem som är läsargruppen. Gärna tankar om det som annars aldrig nämns i något manus eller på annat vis sätts på pränt. Bloggtexterna läggs i sidans nyhetsflöde och nås via kategorin Gästtblogg.

En blogg är ju som du vet inte platsen för en avhandling. Skriv lagom långt. Maximalt 2500 tecken inkl. blanksteg. Vill du illustrera ditt blogginlägg bifoga bild i format jpg. Vi förutsätter att du har erforderliga tillstånd för att publicera bilden online. Det är också viktigt att du inte låter uppdraget dra ut på tiden, eftersom en händelsefattig blogg gör sig mindre bra i en medie- och kommunikationspräglad tid. När du skrivit ditt inlägg, skicka det till webbansvarig Daniel Lövgren på daniel.lovgren@im.uu.se

TACK för ditt bidrag!

Leave a Reply