FSMKs årliga forskardag, Jönköping, 15 maj 2013

Bästa FSMK-medlem,

Å Föreningen för svensk Medie- och kommunikationsforsknings (FSMK) vägnar vill jag påminna om FSMKs årliga forskardag, som i år hålls i Jönköping den onsdagen den 15 maj 2013 med start efter lunch. Det blir en mycket spännande dag!

FSMK-dagen har i år titeln Mellan bildning och marknad: Medie- och kommunikationsforskningens status och legitimitet och vi kommer att under dagen anordna en panel med deltagare som mer eller mindre representerar politiskt-, ekonomiskt- och/eller ett mer bildningsinriktat perspektiv. Vi kommer också för första gången att dela ut FSMKs pris för bästa avhandling inom våra ämnesområden.

Dagen är upplagd på följande sätt:

13.00-13.15 Välkomnande introduktion

13.15-15.30 Paneldebatt på temat Mellan bildning och marknad: Medie- och kommunikationsforskningens status och legitimitet. Panellister: med bl a Git Claesson Pipping, förbundsordförande SULF och Claudia Rademaker, medieeffektsforskare på Handelshögskolan. Moderator är Margareta Melin.

15.30-16.00 Kaffepaus

16.00-17.00 Utdelning av FSMKs pris för bästa avhandling.

19.00– Middag

Dagen efter, den 16 maj, hålls den Medie- och kommunikationsvetenskapliga ämneskonferensen i MKV-Jönköpings regi. Även det blir en spännande dag.

Konferensen är fri för FSMKs medlemmar och det inkluderar både konferensavgift och middag. Vi hoppas att – om du inte redan gjort det – bokar in denna spännande dag i din kalender!

 

Med vänliga hälsningar å FSMKs styrelses vägnar,

Margareta Melin

FSMKs ordförande

margareta.melin@mah.se